Voeding voor jouw sales

Ons doel

Consaletant helpt met het verbeteren van uw verkoopdoelstellingen met interimdiensten (tijdelijke uitbreiding van uw salesafdeling), advies en training. Wij scherpen uw commerciële strategie aan. Met een resultaat gedreven instelling weten wij het verschil te maken op korte termijn maar net zo belangrijk duurzaam en op de lange termijn.

Wie zijn we

Oprichter Bart van Geleuken heeft in zijn tientallen jaren ervaring binnen Sales functies gehad van account manager, sales manager tot managing director. Bij grote ondernemingen als RAET, maar ook binnen het MKB. Daarin was altijd sprake van een rode draad: het genereren van new business en/of het herstructureren van een verkooporganisatie. Doordat Bart van Geleuken steeds meer ondernemers sprak die commercieel waren “opgedroogd” wilde hij ze een handje gaan helpen. Het idee van Consaletant was ontstaan.

Consaletant heeft altijd “met de voeten in de modder” gestaan en is in alle functies direct betrokken geweest in het verkoopproces. Hierdoor weten wij hoe het voelt en wat er leeft bij de professionals, wat de drfijveren zijn. Daarnaast zijn we altijd gericht op resultaatgericht verkopen en verkoopmanagement.