Consaletant | Voeding voor de Sales

Consaletant helpt met het verbeteren van uw verkoopdoelstellingen met interimdiensten (tijdelijke uitbreiding van uw salesafdeling), advies en training. Wij scherpen uw commerciële strategie aan. De Business Model Canvas en Value Proposition Canvas worden hierbij gebruikt. Met een resultaat gedreven instelling weten wij het verschil te maken op korte termijn maar net zo belangrijk duurzaam en op de lange termijn.

Oprichter Bart van Geleuken heeft in zijn 25 jarige ervaring binnen Sales functies gehad van account manager, sales manager tot managing director. Bij grote ondernemingen als RAET, maar ook binnen het MKB. Daarin was altijd sprake van een rode draad: het genereren van new business en/of het herstructureren van een verkooporganisatie. Doordat Bart van Geleuken steeds meer ondernemers sprak die commercieel waren "opgedroogd" wilde hij ze een handje gaan helpen. Het idee van Consaletant was ontstaan.

Consaletant heeft altijd "met de voeten in de modder" gestaan en is in alle functies direct betrokken geweest in het verkoopproces. Hierdoor weten wij hoe het voelt en wat er leeft bij de professionals, wat de drfijveren zijn. Daarnaast zijn we altijd gericht op resultaatgericht verkopen en verkoopmanagement.

Onze unieke waarden:

Anders denken
Denken buiten de gebaande paden en op zijn tijd een keer naar links en rechts kijken. Altijd uitdagen tot nieuwe ideeën.

Daadkrachtige uitvoering
Eigenlijk hoeft deze er niet tussen te staan. Je moet ook ademen om te leven. We draaien niet om de hete brij heen maar zeggen waar het opstaat. Dit biedt duidelijkheid en helderheid voor de juiste stappen in de toekomst.

Een duidelijk plan
Zonder plan geen aanpak. Weten waar je aan toe bent en regelmatig slaan van piketpaaltjes. Elkaar kunnen afrekenen op afspraken.

Pragmatisch en resultaatgericht
Over analyseren kan ook. Consaletant kiest voor de pragmatiek en resultaten.

 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag hebt

Wij delen graag onze kennis met u om te zorgen dat u de commerciële doelstellingen kunt realiseren.