Interim Sales Manager

Een sales manager die van aanpakken weet. Een die de juiste mensen op de juiste plaats zet en motiveert en een stevige basis creëert om van daaruit een betrouwbare commerciële planning te maken en te realiseren. Pragmatisch en resultaatgericht.

Interim sales manager bij verandering

Het is niet vanzelfsprekend dat u tevreden bent met uw commerciële afdeling. U mist scherpte van uw team en u wilt concrete resultaten in plaats van gebakken lucht. Het moet anders. Een sales manager die komt van buiten, maar één die wel weet wat er binnen en buiten afspeelt. Een sales manager die zorgt voor nieuwe energie en op basis van een scherpe analyse komt tot een plan en die ook zorgdraagt voor de uitvoering en het resultaat. Dat is wat u van een interim sales manager van Nasano Management kunt verwachten.

Een verandering kan natuurlijk ook van buiten komen. Uw markt is veranderd en uw bedrijf is hierop niet of onvoldoende aangepast. Of door onverwachte marktomstandigheden moet u het roer omgooien. Er is weinig tijd te verliezen. Het moet nu gebeuren en u heeft maar één kans om het goed te doen. Ziet u zich geconfronteerd met een interne of externe aangelegenheid die moet leiden tot een verandering in uw commerciële strategie en aanpak? Neem dan contact op met Nasano Management.

Interim sales manager als overbrugging

Misschien is bovenstaand bij u helemaal niet aan de orde. Alles loopt redelijk naar tevredenheid, maar u wordt onverwachts geconfronteerd met de afwezigheid van uw sales manager of commercieel directeur. Voor het zoeken van een opvolger wilt u uiteraard de tijd nemen, maar alles moet minimaal doorgaan zoals het ging. Vanuit deze rust wilt u op zoek naar een opvolger. Consaletant helpt u met tijdelijk management en kan u ook helpen met het vinden, selecteren en inwerken van een opvolger.

No-Nonsense

Direct bij binnenkomst. No-nonsense, fris en soms een tikje eigenwijs. Planmatig, maar toch hands-on, dat is wat u nodig heeft. Zowel als het er om spant in uw organisatie als wanneer u de huidige situatie wilt waarborgen.

 

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag hebt

Wij delen graag onze kennis met u om te zorgen dat u de commerciële doelstellingen kunt realiseren.