Voeding voor jouw sales

Onze Diensten

Een overzicht van de diensten waarmee wij jullie kunnen ondersteunen

Interim

Consaletant is úw partner wanneer u op tijdelijke basis kennis en kunde wilt inhuren binnen het vakgebied sales. Consaletant biedt oplossingen voor bedrijven die te maken hebben met tijdelijke of structurele onderbezetting van personele capaciteiten en kwaliteiten in de vorm van (interim) management, advies en ondersteuning.

Advies

U vindt dat het commercieel resultaat beter kan maar u weet niet waar u moet beginnen? Vaak is het credo harder werken, maar vaak is de oplossing slimmer werken. Voordat u iets gaat doen, wilt u zeker weten dat u het goede doet. Het is belangrijk inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken van uw commerciële organisatie. Wat gaat goed en wat kan beter? Dit brengen wij voor u in kaart met behulp van onze zeer effectieve en eigen ontwikkelde Sales Business Analyse (SBA).

Training

Consaletant geeft geen standaard sales trainingen waarin getraind wordt op verbetering van sales vaardigheden zoals telefonische acquisitie, presenteren, etc. Wij gaan verder en willen de persoon achter de professional verbeteren. Wij geloven in authenticiteit in het salesproces en oprecht interesse hebben in de klant. Bij Consaletant noemen wij dit Saleticity. De professionals leren hun vaardigheden effectiever in te zetten en worden teruggebracht naar hun natuurlijke talenten en motivatie.